ВІТАЮ ВАС!

вівторок, 17 січня 2017 р.

Тиждень знань Правил дорожнього руху «Азбука безпеки на дорозі»

«Азбука безпеки на дорозі»

      У Бірківській філії КЗ «Олександрівське НВО №2» був проведений тиждень знань Правил дорожнього руху на тему:«Азбука безпеки на дорозі»з 12 по 16.09.2016 року.



 

Учні 8 класу підготували лінійку «Азбука безпеки на дорозі».А молодші школярі під керівництвом Хижняк Л. С. в ігровій формі повторили правила переходу через дорогу в сільській місцевості, правила поведінки після виходу з автобуса. Діти брали активну участь у грі «Світлофор», «Сигнали регулювальника».

Цікаво і пізнавально пройшли вікторини«Знавці правил дорожнього руху» та «Про правила дорожнього руху», які провели вчителі Майданник В.С. та Жмур Т.Ю. Перемогу одержалиучні 8 класу, 3 класу.

Показали свої таланти Бойко Владислав, Курченко Максим,Кірман Ірина, Андерс Наталіяв тематичному малюванні на тему: «Безпека руху – це життя».Старшокласникивиготовили буклети:«Молоде покоління - за безпеку дорожнього руху!» Переможцями визнано Петренко Альона (11 клас), Птуха Надія, Руденко Катерина (9 клас).

Курганська Л. М.  з учнями 3 класу провела практичне заняття «Поведінка на перехресті», на якому було опрацьовано правила руху на регульованому перехресті.
Повчальним став для дітей  відео фільм: «ДТП за участі пішоходів ».

Сметана В.С. підготувала виставку в бібліотеці на тему «Дай руку, вулице». Де діти з цікавістю розглядали тематичну літературу.

15 вересня на тематичному інформуванні вчителем основ здоров’я Майданник В.С. проведено урок - практикум «Чи вмію я безпечно ходити по вулиці?», на якому учасники показали знанняпро безпечний рух на дорозі.



Заїкіна А.В. провела театраліз гру «Будь уважним на дорозі», де діти в ігровій формі вивчали Правила руху на дорозі.
На завершення тижня були проведенні години класного керівника на тему:
" Будь уважним на дорозі ", школярі закріпили і підсумували знання Правил дорожнього руху.
Тиждень сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Немає коментарів:

Дописати коментар