ВІТАЮ ВАС!

неділю, 19 листопада 2017 р.

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності на тему «Сірники не чіпай – вогонь не закликай!»



У Бірківській філії  з 6 - 10 жовтня 2017року проходив Тиждень знань з безпеки життєдіяльності на тему «Сірники не чіпай – вогонь не закликай!»



Протягом тижня вчитель основ здоров’я Майданник В.С і класні   керівники проводили різні заходи (урок – бесіда «Пожежа вдома»(5-7кл., учитель МайданникВ.С.), практичні заняття «Перша допомога при опіках» (5-11кл., медична сестра Бурлака О.І.), «Запобігти, врятувати, допомогти» (Виклик рятувальних служб)(1кл., Жмур Т.Ю.), «Відважні пожежники»(3кл., Шевченко А.В.); бесіди «І дорослим і малечі знати 101 доречно»(3-4кл., Сметана В.С.), «Дії під час виникнення пожежі»(1-2кл., Горбань К.М.), тематичне інформування «Причини виникнення пожеж та засоби боротьби з ними», година класного керівника «Дії при пожежі» (Розв’язування життєвих ситуацій). Учні складали пам’ятку «Правила поводження з вогнем», написали диктант на протипожежну тематику; переглянули відеоролик  "Вогонь"; малювали малюнки про пожежу і вогонь та виготовляли поробки. Кращі малюнки  Жалдак В. 7кл., Андерс М., Жеманська А., Тарасевич Л. 8кл.            
Як підсумок тижня в закладі відбулися виступи агітбригад  на тему: «Сірники не чіпай – вогонь не закликай!»
Під час тижня учні ознайомилися з Правилами пожежної безпеки, навчилися оптимально діяти в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях, надавати першу медичну, само- та взаємодопомогу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар